Faste læsere

lørdag den 15. september 2012

Trolling efter Tun

Se her hvad Claus fra fiskekortet skriver:
Pelamide

De sidste par år, er der kommet flere rapporter om fangster af rygstribet Pelamide / Sarda Sarda / Bonito. I Sverige har trollingfiskerene fanget den i området ved Bua syd for Göteborg. Her er der et stort kraftværk som udleder varmt vand. Det hæver temperaturen udenfor med op til 10 grader! Når Pelamiderne kommer ind i dette varme vand, bliver de der og fangstchancen bliver forøget kraftigt på grund af det relativt lille område.
I 2010 gik der 10-15 Pelamider i bundgarnet ved Skagen. I 2011 var der over 250 som blev fanget i bundgarnet. Det vidner om at det ikke kun er tilfældige strejfere som er på besøg, men en tendens som forhåbentlig bliver forstærket fremover.
Fangsterne i bundgarnene starter omkring den 17. september og varer 4 uger frem, så hvis man satser på fiskeriet nær disse bundgarn (position N57 41.812 E10 33.863), vil det nok være smart at fiske fra midt september og frem.
Jeg vil forsøge at fange disse spændende tun, og vil i hele september / oktober fiske når vejret tillader det. Du kan følge med ved at kigge under "Fangstrapport" i menuen til venstre eller følge med på Facebook, hvor jeg opdaterer "live" når jeg er ude, eller når jeg får meldinger fra andre.
Du er velkommen til at kontakte mig på info@fiskekortet.dk eller på +45 40743120, hvis du har informationer eller hvis du vil vide mere.

Team Free-Time vil deltage de dage jeg er hjemme fra Holland
Taenk: hvem fanger den foerste Trolling Tun ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg

Blog-arkiv

Follow by Email

Visitors from 11-12-2012

Annette med Bornholmer Laks

Annette med Bornholmer Laks