Faste læsere

søndag den 1. december 2013

Trollingtips vedligehold

Jeg har fundet et produkt der er miljøvenligt OG SOM SLÅR ALLE ANDRE PRODUKTER jeg har prøvet før. Bruger det særdeles ved motorvedligeholdelse .når jeg er ude på Vesterhavet trækker motorens indsugning saltpartikler ind som lægger sig uden på motoren inden for plastskjoldet som et fint lag salt. et fint lag Lanolin beskytter fuldstændig for dette problem så der ikke opstår korrosion og fugt. det er simpelthen alletiders produkt.
Nedenunder kan der læses om dette vidunder produkt.
 

PROLAN DANMARK

PROTECTIVE PROLAN er et produkt baseret på lanolin. Lanolin er det naturlige fedt stof der afsondres fra fårets uld.

Lanolinen er et fantastisk produkt der via den skånsomme behandling og udvikling på fabrikken i New Zealand bliver til produktet PROTECTIVE PROLAN der kan anvendes til en stor mængde af forskellige opgaver indenfor smøring, korrosionsbeskyttelse og imprægnering.Produktet har den fantastiske evne, at det lukker ilten ude fra en metaloverflade og derigennem kan være særdeles effektivt som korrosionsbeskyttelse.
Prolan er ikke elektrisk ledende op til 70 kV, og bruges derfor i en lang række opgaver inden for el og elektronik i hele verden for at undgå fugt og dårlige forbindelser i stik og samlinger.Krybe strøm kommer af fugt og ir som giver dårlige forbindelser som Prolan stopper.
Man kan også stoppe en allerede startet korrosion med PROLAN.

Prolan kan trænge op til 1 mm ind i metal og stoppe tæring. ( RUST – IR ).

Prolan er særdeles modstandsdygtigt overfor syrer og salte og er derfor meget effektivt i korrosivt miljø som for eksempel saltvand, saltspredere og græs og andre ætsende miljøer.

PROLAN kan derudover anvendes til beskyttelse af en lang række emner der kommer i berøring eller er direkte udsat med korrosive miljøer – traktorer, trailere, entreprenørmaskiner, elektronik, båd motorer, båd trailere, Våben og lignende.

Prolan virker både over og under vandet, da det ikke bliver vasket af som andre produkter gør.

Der skal 170 bar for at man kan vaske Prolan af, så derfor har mange set at her er et holdbart produkt som holder i længden.

PROLAN kan med sikkerhed anvendes på eller i nærheden af plast, lak, gummi, læder og lignende. Det vil i de fleste tilfælde imprægnere eller beskytte disse emner mod naturens elementer i en længere periode.

1 kommentar:

  1. tak for de fine ord, og som jeg selv har fundet ud af så virker Prolan sku godt nok..

    Hilsen Niels Bilde

    SvarSlet

Populære indlæg

Blog-arkiv

Follow by Email

Visitors from 11-12-2012

Annette med Bornholmer Laks

Annette med Bornholmer Laks